Meistä

Olemme Jyväskylän yliopiston Liikuntabiologian laitoksen henkilökuntaa ja wikiliikkuja-kirjoituksissa edustamme itseämme. Kirjoitukset eivät edusta yliopiston tai laitoksen virallista kantaa.

Liikuntabiologian laitos on aktiivisesti tutkimukseen suuntautunut liikunta- ja terveystieteiden tiedekunnan laitos, jolla on runsaasti kansainvälisiä yhteistyökumppaneita. Laitos on viime vuosina pystynyt kasvamaan voimakkaasti. Olemme säilyttäneet ja osin vahvistaneet osaamistamme omilla vahvuusalueillamme. Tämä on mahdollistanut sen, että kykenemme kilpailemaan hyvällä menestyksellä maailman parhaiden tutkimuslaitosten joukossa.

Liikuntabiologian laitos tarjoaa opiskelijoille opintojaksoja seuraavissa pääaineissa:

  • Biomekaniikassa
  • Liikuntafysiologiassa
  • Valmennus- ja testausopissa

Laitos vastaa myös kaikkien tiedekunnan opiskelijoiden biotieteiden perusopetuksesta. Lisäksi koulutamme opiskelijoita kolmessa erityishankkeessa (hyvinvointiteknologia, liikuntateknologia, ja englanninkielinen maisteriohjelma) ja annamme Maanpuolustuskorkeakoulun kadeteille liikuntabiologista koulutusta.

Opiskelu kestää tavallisesti noin viisi vuotta (liikuntatieteiden maisterin tutkinto). Jatkotutkinto (liikuntatieteiden tohtori) vaatii maisterintutkinnon jatkoksi 4 vuotta kokopäiväistä tutkimustyötä. Tohtorin väitöskirja on laitoksellamme yhteenveto neljästä kansainvälisessä tieteellisessä aikakausilehdessä julkaistuista artikkeleista.

Lisätietoa Liikuntabiologian laitoksen kotisivuilla.

One thought on “Meistä

  1. Osallistun SATS firman seniorivoimailuun vähintäin kolme kertaa viikossa, max 5. Ryhmä on ollut kasassa jo monta vuotta ja se toimii vuodet ympäriinsä kolmen viikon joululomaa ja kolmen kuukauden kesälomaa lukuun ottamatta. Näinä aikoina minä käyn vähintäin kolmesti viikossa omassa voimaohjelmassa.

    Kysymys on siis, kannattaako tämä ja mitä sillä sadaan. Vastaus on tietenkin myönteinen kun ryhmä pysyy kasassa ja kasvaa sen kun SATS ehtii. Ryhmään on jonoa.

    Tekisin ryhmäläisten keskuudessa mielipidetutkimuksen, jossa kysyttäisiin viisaita kysymyksiä, mutta ne pitäisi laatia teidän ryhmänne tutkijan. Kaikki menee s-postilla, eikä maksa mitään. Pääkysymys on, mitä hyödyt, kuinka vanha olet, kauanko olet ollut mukana, kuinka monta kertaa viikossa jne.

    Siis ajatuksena on ottaa pieni subjektiivinen näyttö voimaharjoittelun hyödystä, sen lisäksi että te teette objektiivisia mittauksia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s